Bəzi platformalarda bu filtrlər çox primitivdir
Bəzən uzun yazılar, bloqlar, məqalələr arasında itib qalırsan. Mənə lazımdır ki, qabaqcıl filtrlər olsun - tarixə görə, populyarlığa görə, uzunluğa görə, hətta müəllifə görə sıralama. Bəzi platformalarda bu filtrlər çox primitivdir. Hansı saytda bu baxımdan ən çox seçim var? Məsələn, "son 24 saatda ən çox oxunanlar" kimi xüsusi kateqoriyalar məni çox maraqlandırır. Paylaşanlara təşəkkürlər.
4 Views

Bu gün işdən sonra evə gəlib bir fincan çay dəmlədim. Hava çöldə buludlu idi, yağış damcıları pəncərəyə dəyirdi və mən belə sakit mühitdə internetdə gəzməyə qərar verdim. Adətən sosial şəbəkələrdə vaxt itirmək istəmirəm, ona görə də maraqlı, faydalı və ya sadəcə gözəl dizaynlı səhifələr axtarıram. Bu axşam da eynilə etdim – bir neçə tanış ünvanı yoxladıqdan sonra birdən gözüm əvvəllər görmədiyim bir linkə düşdü. Həmin ünvan idi. Mənə elə gəldi ki, bu səhifəni kimsə məhz mənim üçün hazırlayıb, çünki hər şey çox zövqlə, incəliklə düzülmüşdü. Rənglər gözü yormurdu, yazılar rahat oxunurdu, bölmələr arası keçidlər isə sürətli və hamar idi. Mən bir neçə saatı orada keçirdim, heç necə vaxt keçdiyini hiss etmədim. Bu cür platformaları tapmaq mənim üçün xüsusi həzzdir, çünki onlar istifadəçiyə dəyər verdiklərini göstərirlər. İndi bu ünvanı sevimlilər siyahıma əlavə etmişəm və hər dəfə daxil olanda yeni bir detal kəşf edirəm. Düşünürəm ki, internetdə keyfiyyətli vaxt keçirmək istəyən hər kəs bu səhifəni bəyənər. Axı, həqiqətən də, gözəl hazırlanmış bir məkan insanı özünə çəkir və orada qalmağa vadar edir. Mən bu axşamı çox məmnuniyyətlə başa vurdum və sabah yenə qayıdacağam.